Assortiment
Snoekbaars
Tomatencompote
Ontvel de tomaten en snijd ze in vieren. Verwijder het zaad in de tomaten. Draai het zaad en de schillen in de blender en passeer dit door een haarzeef. Fruit het uitje aan in de zonnebloemolie. Voeg de gehakte tomaten, het tomatenvocht, peper en zout en als laatste de knoflookolie toe. Laat alles zachtjes inkoken tot een dikke compote.
Basilicumolie
Pluk de basilicum en meng hem met de oliën in de blender. Breng op smaak met peper en zout.
Rieslingjus
Laat de riesling, sjalot, laurier, knoflook en de peperkorrels tot een derde inkoken. Voeg de bouillon toe en reduceer weer tot een derde. Zeef en monteer met boter en vervolgens met de opgeslagen room. Breng op smaak met peper en zout.
Aardappelpuree
Kook de aardappel gaar met zout. Wrijf door een puntzeef, weeg de aardappel af en voeg 1/3 toe aan boter met de melk en breng op smaak met zout.
Bronvermelding: Martin Kruithof, De Lindenhof (**) Giethoorn
Prijswinnende Italiaanse witte wijn! De Father's Eyes Chardonnay van Di Lenardo Vineyards is een indrukwekkende en luxueuze witte wijn die de rijke traditie van de Friuli-regio weerspiegelt.
Een must-try voor iedereen die van volle, boterachtige wijnen houdt!
"De Father’s Eyes Chardonnay van Di Lenardo is een must-try voor iedereen die van volle, boterachtige wijnen houdt..." Lees meer
Voordelen eigen account