Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
  • meer
Zoek op dranksoort
Zoek op producent

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Finca la Carrasca wit 2022

De geschiedenis van Bodegas Lozano is in 1920 begonnen toen Juan Ramón Lozano besloot om wijn te gaan maken van de druiven uit zijn eigen wijngaard en deze wijnen ook te verkopen.

Finca la Carrasca rosé 2022

De geschiedenis van Bodegas Lozano is in 1920 begonnen toen Juan Ramón Lozano besloot om wijn te gaan maken van de druiven uit zijn eigen wijngaard en deze wijnen ook te verkopen. Deze rosé wijn is gemaakt van Tempranillo.

Finca la Carrasca Tinto 2023

De geschiedenis van Bodegas Lozano is in 1920 begonnen toen Juan Ramón Lozano besloot om wijn te gaan maken van de druiven uit zijn eigen wijngaard en deze wijnen ook te verkopen.

Pech Roc Chardonnay Vin d'Espagne 2021

Spaanse witte wijn, gemaakt van de chardonnaydruif. De geur van rijp geel fruit en de volle smaak maken van deze wijn een lekker aperitief. Ook prima bij koude voorgerechten, wit vlees en vis.

Viña Jaraba La Mancha Reserva 2017

Zachte rode wijn uit het Spaanse La Mancha. Vol, aromatisch en soepel van smaak. Deze op eiken gerijpte wijn is heerlijk om zo te drinken, of bij (gegrild) rund- of varkensvlees.

Valviejo Tierra de Castilla Tempranillo 2022

Spaanse rode wijn met een fris aroma van rood fruit en licht kruiden. De smaak is soepel en zacht. Goede wijn bij koude schotels en licht gekruide gerechten.

Viña Jaraba La Mancha Crianza 2018

Prachtige rode wijn uit het Spaanse wijngebied La Mancha. Vol en geurig, met een soepele, milde smaak. Heerlijk bij koude vleesschotels of gegrilde gerechten.

Perswijn
2016
Perswijn: 3,5 sterren

Kruiden, vanille, kersen, zwoel, rijp en stevig, zacht, gemakkelijk, tannine

Viña Jaraba La Mancha Selección Especial 2019

Diep robijnrode wijn met een zwoele geur van pruim, kers, kruidnagel, rokerig eiken en vanille. De smaak is vol met zondoorstoofd donker fruit, milde tannines en een evenwichtige frisheid. Heerlijk om te combineren met stevige gerechten, zoals stoofschotel met bonen, geroosterde reepjes rundvlees met koolrabi en paprika of pittige kazen (cabrales, cheddar).

Even geduld a.u.b.