Assortiment
Ingrediënten (voor 4 personen):
4 kalfs- of varkensschnitzels
100 gram roomboter
200 ml Marsala
1 bakje kastanjechampignons
Bloem
Bereiding:
Bestrooi de schnitzels met zout en ruim bloem. Bak ze lichtbruin in 1/3 van de boter.
Haal ze uit de pan en bak direct de in plakjes gesneden champignons aan. Maak op smaak met zout en peper, blus af met de Marsala.
Laat even inkoken tot het iets dikker begint te worden, zet het vuur laag. Bind af door de boter er in 3 keer er doorheen te roeren.
Warm het vlees nog even op in de saus.
Wijn-spijs tip:
Cantine Due Palme Salento Levro Chardonnay
Frisse, droge witte wijn uit Italië met de geur van fijn geel fruit en een frisse smaak. Prima als aperitief, maar ook heel geschikt bij koude voorgerechten met vis.
Zuid-Italië in een fles, dat is misschien wel de beste omschrijving van de Domiziano, het visitekaartje van het geliefde Puglia-domein Cantine Due Palme. Niet voor niets is deze heerlijk zwoele rode Italiaan al jaren onze bestverkochte rode huiswijn.
Voordelen eigen account