Assortiment
Ingrediënten (voor 4 personen):
4 kalfs- of varkensschnitzels
100 gram roomboter
200 ml Marsala
1 bakje kastanjechampignons
Bloem
Bereiding:
Bestrooi de schnitzels met zout en ruim bloem. Bak ze lichtbruin in 1/3 van de boter.
Haal ze uit de pan en bak direct de in plakjes gesneden champignons aan. Maak op smaak met zout en peper, blus af met de Marsala.
Laat even inkoken tot het iets dikker begint te worden, zet het vuur laag. Bind af door de boter er in 3 keer er doorheen te roeren.
Warm het vlees nog even op in de saus.
Wijn-spijs tip:
Cantine Due Palme Salento Levro Chardonnay
Frisse, droge witte wijn uit Italië met de geur van fijn geel fruit en een frisse smaak. Prima als aperitief, maar ook heel geschikt bij koude voorgerechten met vis.
Zuid-Italiaanse elegantie in een fles, de Cantine Due Palme Negroamaro del Salento Domiziano is een fluweelzachte rode wijn uit de zonovergoten regio Salento in Puglia. Deze wijn, gemaakt van de Negroamaro-druif, is de trots van het beroemde Cantine Due Palme en staat bekend om zijn soepele, rijke en zwoele smaak.
Zuid-Italiaanse elegantie in een fles!
"De Negroamaro del Salento Domiziano biedt een volle, zwoele smaak met tonen van rijp donker fruit en kruiden..." Lees meer
Voordelen eigen account