Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent

BBQ-biefstuk | Franse campingsalade

Ingrediënten:

4 biefstukken
200 gram maïskorrels
300 gram broccoliroosjes
1 rode paprika, in blokjes
4 eetlepels yogonaise
2 eetlepels kwark
1 eetlepel worcestershire sauce

Bereiding:

Bestrooi het vlees met iets zout en bestrijk met olie.
Grill op een goed hete bbq of in een grillpan.
Laat nog 5 minuten rusten onder aluminiumfolie, bestrooi dan met peper.

Breng zout water aan de kook, laat hierin de broccoli beetgaar worden. Spoel goed koud onder de kraan.

Meng de worcestershire, yogonaise en kwark. Meng hierdoor de broccoli, maïs en paprika. Proef en maak op smaak met peper en zout.

Even geduld a.u.b.