Assortiment
Snack of lunchgerecht -4 personen - 20 minuten
Ingrediënten:
Bereiding:
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Breng een pan water aan de kook en doe de witte asperges er circa 8 minuten in tot ze beetgaar zijn. Haal ze eruit en spoel ze koud onder de kraan. Kook de groene asperges circa 4 minuten, spoel ze ook koud.
Snijd de paprika’s in lange repen. Snijd de wat afgekoelde witte asperges in de lengte doormidden. Besmeer de wraps met smeerkaas en besprenkel met 3 eetlepels water per stuk. Verdeel de pijnboompitten over de kaas. Leg op elke wrap 3 witte en 4 groene asperges en verdeel de paprika erover. Bestrooi met peper en zout.
Rol de wraps goed op en rol ze heel strak op in plastic folie. Leg ze minstens 30 minuten in de koeling alvorens schuin door te snijden. Leuk om mee te nemen op picknick!
Wijn-spijs tip:
Een frisse Sauvignon Blanc uit Chili.
Per persoon: 1555 kJ/ 370 kcal, 14 g eiwit, 16 g vet waarvan 5 g verzadigd, 39 g koolhydraten en 7 g voedingsvezel
Voordelen eigen account