Assortiment
Ingrediënten (voor 4 personen):
400 gram biefstuk
1 eetlepel kappertjes
2 augurken
1 sjalotje
6 takjes peterselie
1 theelepel Dijon mosterd
1 eetlepel ketchup
Worcestershire sauce
Tabasco
Olijfolie
Stokbrood
Gemengde sla
Bereiding:
Leg het vlees een kwartier in de vriezer. Hak de kappertjes, sjalot, augurk en peterselie fijn.
Snijd de biefstuk fijn met een zeer scherp mes.Meng en maak op smaak met ketchup, Worcestershire, olijfolie, tabasco en mosterd. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Vorm de steak tartare met een kookring. Maak de sla aan en garneer het bord ermee.
Serveer met het stokbrood.
Wijn-spijs tip:
Tenuta Olim Bauda Barbera d'Asti Le Rocchette
Italiaanse rode wijn uit Piemonte, gemaakt van frisse barberadruiven. Met z'n volle, sappige smaak een uitstekende maaltijdwijn. Heerlijk bij kruidige pasta, vlees en wild.
Voordelen eigen account